Gekke Vragen Borrel

15 November was het weer tijd voor een borrel, deze keer was het thema gekke vragen. De vragen gingen over van alles en nog wat. Een heftige discussie over ananas op pizza kon niet uit blijven. Het was erg gezellig en iedereen is grappige dingen over elkaar te weten gekomen. 

ALV

Vorige week was de ALV van N.S.P.V. Lasya. Tijdens de ALV heeft de bestuurswissel plaatsgevonden. Het nieuwe bestuur bestaat uit:

Voorzitter – Lotte Dirchs
Vice-voorzitter – Carmen van de Langenberg
Secretaris – Tuyet Nguyen
Penningmeester – Jeanne Seesink
Commissaris extern – Laura Markhorst

Wij willen iedereen die er was bedanken voor het komen en in het speciaal willen wij natuurlijk het 5e bestuur bedanken voor het afgelopen jaar. Jullie hebben een top jaar gehad en wij hopen net zo’n fantastisch jaar te hebben als jullie! Heel erg bedankt!

Boulderen

Afgelopen zaterdag zijn we als eindactiviteit gaan boulderen. Hierbij konden we onze opgebouwde kracht als paaldansers goed gebruiken. En natuurlijk konden we het niet laten er ook een paar paaldansmoves in te gooien.

Workshops Shaina Cruea

De dag na het NSK op zondag 17 juni hebben we twee leuke en leerzame workshops gehad van Shaina Cruea. Beginnend met de workshop ContemPOLEary flows waarin we een paar mooie moves op de spinning pole hebben geleerd. Vervolgens was de workshop Perfect lines waarin we aan onze lijnen gewerkt hebben.