Paaldanscursussen en -trainingen Nijmegen

Trainen bij Lasya

Elke maandagavond verzorgt Lasya trainingen op twee niveaus:

20.00 – 21.00 uur: beginners
Het beginnersuurtje is voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft met paaldansen. Hier leer je de basis: draaien, klimmen, zitten in de paal en zelfs op zijn kop!

21.00 – 23.00 uur: vrij trainen
Dit uur is bedoeld voor extra oefening, bijvoorbeeld voor wedstrijden of gewoon voor je eigen plezier. Je kunt inspiratie opdoen en werken aan trucjes die je goed wilt beheersen. De TraiCie is altijd aanwezig om je te helpen, vangen en begeleiden, zodat je optimaal kan oefenen!

Ook elke vrijdagavond is er een trainingsmoment:

19.00 – 20.00: intermediate
De intermediate training is voor iedereen die al zelfstandig ondersteboven kan hangen. 

20.00 – 22.00 uur: halfgevorderden en gevorderden
Tijdens deze twee uur kan iedereen die weet wat een vertical break is zich uitleven.  Lessen worden afgewisseld met uren waarin vrij getraind kan worden, zodat er voldoende ruimte is om te werken aan de technieken die je zelf verder wil ontwikkelen. De lessen zijn een soort ‘hobbyuurtjes’ van onze docenten, waarin ze lekker creatief aan de slag gaan en dingen aanleren die je op cursussen van het RSC minder snel zal tegenkomen. Geen enkele les is zo hetzelfde!

De vrijdagtrainingen zullen afwisselend verzorgd worden door onze docenten en de TraiCie. Voor de intermediate het eerste uur is deze afwisseling als het goed is niet erg merkbaar, zowel door de docenten als door de Traicie zal er een training gegeven worden.  Voor de (half)gevorderden (20.00-22.00) wel: tijdens een training van de TraiCie is er vrij trainen, dus leer van elkaar kom samen verder. Natuurlijk staan de leden van de TraiCie op deze dagen klaar om je te helpen. Tijdens trainingen van Hanka en Diane wordt er echt les gegeven. Het staat je altijd vrij om zelf te trainen (voor een wedstrijd bijvoorbeeld), zolang je de les niet verstoort.

Alle trainingen vinden plaats in Multizaal 2 op het RSC (Radboud sportcentrum).

Rooster vrijdagtrainingen:
 
Vrijdag 07 sept: Hanka
Vrijdag 14 sept: Diane
Vrijdag 21 sept: TraiCie
Vrijdag 28 sept: Diane
Vrijdag 5 okt: Hanka
Vrijdag 12 okt: Diane
Vrijdag 19 okt: TraiCie
Vrijdag 26 okt: Diane 
Vrijdag 2 nov: TraiCie

Trainen op het RSC

Het RSC biedt paaldanscursussen aan op drie niveaus. Niveau A is bedoeld voor beginners, die geen of weinig ervaring hebben met de paaldanssport. Als je deze cursus afgerond hebt of als je al ervaring met paaldansen hebt, ben je welkom bij niveau B voor half-gevorderden. Niveau C is gereserveerd voor de meer ervaren paaldansers. Klik hier voor meer informatie over de verschillende cursussen.

Om lessen te volgen bij Lasya en het RSC moet je in het bezit zijn van een geldige sportkaart.