Over Ons

N.S.P.V. Lasya is opgericht in 2013-2014. Meer weten over onze vereniging? Lees het hier!

Bestuur

Ons bestuur is het middelpunt van de vereniging. Zij zorgen ervoor dat de vereniging blijft draaien.

Instructeurs

Onze instructeurs leren de leden nieuwe tricks tijdens de trainingen!

Leden

Een vereniging is natuurlijk niks zonder haar leden! We zijn een grote gezellige familie!

Huidig Bestuur

This academic year our board consists of:

  • Maarten Room – Chair
  • Pia Kath – Secretary
  • Gaia Knapen – Vice-Chair
  • Myrthe van der Heijden – Treasurer
  • Janneke van Buchem – Commissioner External
 

Voor de vorige besturen, kijk hier hier!

ONZE INSTRUCTOREN

Wie Zijn Wij

Hanka Venselaar

Paaldanseres, aerialist, performer, maar vooral een gepassioneerd instructeur. In haar dagelijks leven werkt ze als bioinformatica bij het CMBI. Na jaren actief turnen is ze begonnen met paaldansen. Sindsdien won ze meerdere indrukwekkende titels zoals Benelux kampioen, Europees kampioen en wereldkampioen

Fotograaf: Roberto Duran

Diane van der Vorle

Diane is de eigenaresse van haar eigen paaldansstudio: Pole Passion. Ze geniet enorm van het lesgeven van beginners tot het hoogste niveau. Ze helpt onze studenten vertrouwen in zichzelf te krijgen door hen trucjes te leren waarvan ze dachten dat ze onmogelijk waren.

TraiCie

De TraiCie is een team van leden uit Lasya die andere leden helpen nieuwe trucjes te leren. Ze organiseren lessen, maar ook gratis trainingen. Tijdens deze gratis trainingen helpen (en vangen) ze je altijd graag!

ENKELE INZICHTEN

Geschiedenis van Lasya

Founded in 2014

Lasya was founded in 2014 by Jans van Ool, Maaike Zwart and Alba van der Have. Even though we are a young association, we have approximately 100 members. 

De Naam "Lasya"

De term "Lasya" verwijst naar een dansvoorstelling van de hindoegodin Parvati. Deze dans was gevuld met geluk en toont gratie en schoonheid. 

Eerste Lustrum in 2018 - 5 jaar

In 2018 hadden we ons eerste lustrumjaar. Voor dit jaar hadden we een speciale commissie: de LustCie. Deze commissie organiseerde allerlei activiteiten rondom ons lustrum!

Logo

Ons logo is gebaseerd op een truc uitgevoerd door een van onze leden. Deze truc wordt een Shoulder Mount genoemd - een manier om in de paal te draaien door op je schouder te rollen. Dit vraagt ​​nogal wat spieren in je armen en buikspieren!

Confidentiality advisors

Within Lasya there are currently 2 confidentiality advisors. The aim of these advisors is to help you within lasya when you experience a sensitive issue. These advisors are independent from the board and can be approached by everyone.

Current advisors are:
Lizzy Grootjen and Lydia Moonen

Contact:

Email – confidentialy.advisor@lasya.nl

Phone – Can be found within the monthly Lasya newsletter

Onze Sponsoren

 

Momenteel zijn dit de sponsoren van onze vereniging. Heeft u interesse om sponsor te worden? Gebruik het contactformulier om ons een bericht te sturen.