Over Ons

N.S.P.V. Lasya is opgericht in 2013-2014. Meer weten over onze vereniging? Lees het hier!

Bestuur

Ons bestuur is het middelpunt van de vereniging. Zij zorgen ervoor dat de vereniging blijft draaien.

Instructeurs

Onze instructeurs leren de leden nieuwe tricks tijdens de trainingen!

Leden

Een vereniging is natuurlijk niks zonder haar leden! We zijn een grote gezellige familie!

Huidig Bestuur

Dit academisch jaar (2022-2023) bestaat ons bestuur uit:

  • Maarten Room - Voorzitter
  • Pia Kath – Secretaris
  • Gaia Knapen – Vice-Voorzitter
  • Myrthe van der Heijden – Penningmeester
  • Janneke van Buchem – Commissaris Extern
 

Voor de vorige besturen, kijk hier hier!

ONZE INSTRUCTOREN

Wie Zijn Wij

Hanka Venselaar

Paaldanseres, aerialist, performer, maar vooral een gepassioneerd instructeur. In haar dagelijks leven werkt ze als bioinformatica bij het CMBI. Na jaren actief turnen is ze begonnen met paaldansen. Sindsdien won ze meerdere indrukwekkende titels zoals Benelux kampioen, Europees kampioen en wereldkampioen

Fotograaf: Roberto Duran

Diane van der Vorle

Diane is de eigenaresse van haar eigen paaldansstudio: Pole Passion. Ze geniet enorm van het lesgeven van beginners tot het hoogste niveau. Ze helpt onze studenten vertrouwen in zichzelf te krijgen door hen trucjes te leren waarvan ze dachten dat ze onmogelijk waren.

Trainers

The trainers of Lasya are a team of members within Lasya who help other members learning new tricks. They organise lessons, but also free trainings. During these free trainings, they will always be happy to help (and catch) you.

ENKELE INZICHTEN

Geschiedenis van Lasya

Opgezet in 2014

Lasya is in 2014 opgericht door Jans van Ool, Maaike Zwart en Alba van der Have. Ondanks dat we een jonge vereniging zijn, hebben we ongeveer 150 leden. 

De Naam "Lasya"

De term "Lasya" verwijst naar een dansvoorstelling van de hindoegodin Parvati. Deze dans was gevuld met geluk en toont gratie en schoonheid. 

Eerste Lustrum in 2018 - 5 jaar

In 2018 hadden we ons eerste lustrumjaar. Voor dit jaar hadden we een speciale commissie: de LustCie. Deze commissie organiseerde allerlei activiteiten rondom ons lustrum!

Logo

Ons logo is gebaseerd op een truc uitgevoerd door een van onze leden. Deze truc wordt een Shoulder Mount genoemd - een manier om in de paal te draaien door op je schouder te rollen. Dit vraagt ​​nogal wat spieren in je armen en buikspieren!

Vertrouwenspersonen

Binnen Lasya zijn er momenteel 2 vertrouwenspersonen. Het doel van de vertrouwenspersonen is om binnen Lasya te helpen wanneer helpen wanneer je een gevoelige kwestie ervaart. De vertrouwenspersonen zijn onafhankelijk van het bestuur en door iedereen te benaderen.

Huidige vertrouwenspersonen zijn:
Lizzy Grootjen en Lydia Moonen

Contact:

Email – confidentialy.advisor@lasya.nl

Telefoonnummer - Kan gevonden worden in de Lasya nieuwsbrief

Onze Sponsoren

 

Momenteel zijn dit de sponsoren van onze vereniging. Heeft u interesse om sponsor te worden? Gebruik het contactformulier om ons een bericht te sturen.